Backoffice Amsterdam

Inhoud

☎ 040 - 30 38 500

Backoffice uitbesteden in Amsterdam bespaart tijd en geld

Vraag een offerte aan


Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel.

040 – 30 38 500.

Amsterdam: backoffice uitzendkrachten uitbesteden

De backoffice Amsterdam (Noord-Holland) is sterk in werk uit handen nemen zodat u tijd heeft om te ondernemen.

Wat uw kernactiviteit ook is, de loonadministratie voor uitzendkrachten kan u hier behoorlijk van afleiden. Iedere maand dienen uw uitzendkrachten te worden betaald, sommigen worden doorbetaald bij ziekte, nieuwe uitzendkrachten hebben een contract nodig, enzovoort. Als u dan ook nog eens rekening dient te houden met de CAO– en wetswijzigingen, is het logisch dat u deze activiteiten het liefst uitbesteedt.

Het uitbesteden van al deze taken heet ook wel uw backoffice voor uitzendkrachten uitbesteden. Payoffice B.V. is wat dat betreft een logische keuze voor organisaties in Amsterdam. Wij zijn landelijk actief en dankzij ons in huis ontworpen computersysteem hebben uw uitzendkrachten en u toegang tot hun overzichten en is het mogelijk om wijzigingen door te geven. Telefonisch staan wij ter beschikking om uw vragen of die van uw uitzendkrachten te beantwoorden en dat super voordelig! Voor bedrijven in Amsterdam is Payoffice B.V. de logische partner.

Bent u in Amsterdam actief, dan vindt u daar een ruime keuze aan backoffice ondersteuners. Toch denken wij dat Payoffice B.V. een interessante keuze voor u kan zijn. Ons kantoor staat in Eindhoven, maar dankzij ons eigen softwarepakket kunt u de benodigde cijfers online aan ons doorgeven. Ook kunnen uw uitzendkrachten via internet hun loonstroken bekijken en zijn wij telefonisch of per e-mail bereikbaar om vragen te beantwoorden.

De betere tarieven voor backoffice ondersteuning

Er zijn vele redenen om voor Payoffice B.V. te kiezen. Ten eerste ontzorgen wij, waardoor al uw medewerkers zich op hun hoofdtaken kunnen concentreren. En dat is wel zo prettig, want uw specialiteit zorgt voor de omzet en de uiteindelijke winst. Alle andere taken leiden daar alleen maar van af. Omdat wij kapitaalkrachtig zijn en ook nog eens een G-rekening tot uw beschikking stellen, zijn de loonuitbetalingen voor uitzendkrachten gegarandeerd.

Daarnaast kunnen wij prettig lage tarieven hanteren dankzij onze online tool. Vergelijk het gerust met andere backoffice ondersteuners in Amsterdam of omstreken. De prijzen zijn all-in, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij komen graag langs in Amsterdam om de mogelijkheden van backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten door Payoffice B.V. te bespreken.