Backoffice Delft

Inhoud

☎ 040 - 30 38 500

Backoffice uitbesteden in Delft bespaart tijd en geld

Vraag een offerte aan


Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel.

040 – 30 38 500.

Expert in backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten

Backoffice Delft helpt ondernemers met administratie.

Zoekt u een expert als het gaat om het uitbesteden van uw backoffice in Delft? Dan bent u bij Payoffice B.V. hiervoor aan het juiste adres. Wij nemen u al uw zorgen uit handen als het gaat om de salarisadministratie en loonadministratie voor uw uitzendkrachten. Ons bedrijf is al tientallen jaren werkzaam in deze sector en wij werken uitsluitend met het beste personeel. Wilt u in zee gaan met echte professionals op het gebied van backoffice ondersteuning? Neem dan contact met ons op.

Wat is backoffice ondersteuning

Slimme ondernemers in Delft weten dat ze bepaalde zaken moeten uitbesteden. Een van de populairste vormen is het uitbesteden van de backoffice voor uitzendkrachten. Onze specialisten op kantoor nemen vervelende klussen van u over, zoals het werven en selecteren van geschikte uitzendkrachten, het opstellen van een arbeidsovereenkomst en het uitbetalen van het loon voor uw uitzendkrachten, oftewel de salarisadministratie en loonadministratie. Zo heeft u meer tijd voor ondernemen en uw eigen zaak. Mogen wij voor u de backoffice gaan verzorgen?

Onze diensten met betrekking tot uw uitzendkrachten

Een externe backoffice ondersteuner, zoals Payoffice B.V., neemt u veel werk uit handen. U wordt ontlast op verschillende gebieden. U bent de ondernemer binnen uw bedrijf en u blijft ook de kapitein op het schip. U blijft verantwoordelijk de planning, de hoogte van het aantal in te zetten uren en de hoogte van de salarissen. Middels een volledig geautomatiseerd programma houdt u inzage op de gewerkte uren, de reserveringen, het opgebouwde vakantiegeld. Tevens kunt u de loonstroken inzien, zodat u kunt zien dat alles goed geregeld is. Ook uw uitzendkrachten hebben toegang tot het programma.

Wat levert uw backoffice uitbesteden in Delft concreet op?

Als u de salarisadministratie voor de uitzendkrachten binnen uw bedrijf in Delft uitbesteedt, dan levert dat de volgende voordelen voor u op:

  • Een enorme tijdbesparing.
  • Een enorme besparing in de kosten. U heeft geen urenadministratie meer en geen accountant meer dankzij backoffice ondersteuning.
  • Het scheelt u een hoop zorgen. Wij werven en selecteren voor u de uitzendkrachten en regelen voor hen en u de salarisadministratie.
  • U heeft meer tijd voor uw onderneming in Delft. U kunt zich weer richten op uw corebusiness. Neem dan gerust contact met ons op.

Maak gerust een afspraak met ons

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor backoffice ondersteuning? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder in Delft. U kunt ons bereiken via info@payoffice.nl of telefonisch via 040 – 30 38 500. U mag ook ons contactformulier invullen en wij zullen dan zo spoedig mogelijk antwoorden. Voor professionele en snelle backoffice ondersteuning in Delft moet u zijn bij Payoffice B.V..