Hengelo ontdekt backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten

Backoffice Hengelo door Payoffice.

De Engelse term ‘backoffice‘ betekent zoveel als ‘administratieve processen’, zoals bij salarisadministratie het geval is. De laatste jaren zijn backoffice ondersteuningen voor uitzendkrachten zeer populair geworden. Ook in Hengelo, waar veel MKB’ers gevestigd zijn. Maar wat doen backoffice ondersteuners nou precies met loonstrookjes? Wij van Payoffice B.V. zijn de uitgelezen partij om dat uit te leggen. Als professionele backoffice ondersteuners staan wij namelijk vele organisaties in Hengelo bij. Wij nemen hen werk op de volgende gebieden uit handen:

  • Het werven en selecteren van de uitzendkrachten
  • Het verstrekken van jaaropgaven
  • In werking zetten van ontslagprocedures
  • Uitbetaling salarissen van uitzendkrachten
  • Loondoorbetaling bij ziekte
  • Arbeidscontracten opstellen
  • Wets- en CAO-wijzigingen bijhouden
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Backoffice uitbesteden

Het is een goed idee om de werkzaamheden uit te besteden waar u zelf niet sterk in bent. Werkzaamheden die niet direct bijdragen tot het product of de dienst die u levert, laat u het beste over aan professionals die dit sneller en efficiënter kunnen doen. De ervaren en deskundige specialisten van Payoffice B.V. zijn daar een voortreffelijk voorbeeld van.

Door uw backoffice voor uitzendkrachten aan ons uit te besteden, hoeft u zich geen zorgen te maken over de maandelijkse loonbetalingen, over wets- en CAO-wijzigingen, over arbeidscontracten en jaarverslagen. In plaats daarvan komen uw uitzendkrachten juridisch bij ons in dienst zodat wij hen steeds stipt kunnen betalen. De constructie is waterdicht, want u behoudt alle controle en kunt het contract beëindigen wanneer u maar wilt.

Waarom wij zo voordelig zijn

Dat backoffice ondersteuning niet duur hoeft te zijn, bewijzen wij. Dankzij ons in huis ontwikkelde software pakket kunnen wij u en uw uitzendkrachten op afstand van dienst zijn. Dat brengt aanzienlijke kostenbesparingen met zich mee, die wij meteen aan het doorrekenen. Geen wonder dat de concurrentie met de handen in het haar zit. Wij bieden dan ook zelfverzekerd een betere prijs garantie. Dus waar wacht u nog op? Neem meteen contact met ons op voor een afspraak.