Uw backoffice geheel verzorgd in Heusden

Backoffice Heusden door payoffice.nl

Heusdens geschiedenis begon rond 1200, toen langs rivier de Maas een stedelijke nederzetting ontstond. IN de loop der eeuwen ontstond er een gezellig en actiuef stadje met pittoreske straatjes, eeuwenoude panden, vele ateliers en galerieën, unieke winkeltjes en toprestaurants die van vestingstad Heusden een geweldige bestemming maken voor liefhebbers van kunst, cultuur, historie en goed eten en drinken. Door een grondige restauratie ontving de stad de hoogste Europese restauratie-onderscheiding: de ‘Europa Nostra’. Bezoekers van over de hele wereld mengen zich hier met lokale bezoekers die de stad aan doen.

In het oude vestingstadje vinden veel flexibele medewerkers emplooi. Het uitbesteden van uw backoffice bespaart daarbij tijd. Heel veel tijd. Dat begint al bij het aanbieden van geldig contracten aan uw flexwerkers en loopt door tot en met de correcte uitbetaling van hun salarissen. Onze experts op het gebied van deze administratieve processen, zorgen ervoor dat het gehele traject juridisch in orde is en dat het past binnen de geldende CAO‘s. Bovendien hoeft u geen buffer op te bouwen voor de verloning: Payoffice betaalt uw medewerkers al uit voordat uw klanten hun facturen aan u betalen.

Dankzij ons zelf ontworpen en gebouwde software pakket is het doorgeven van uren voor uw uitzendkrachten een eenvoudige bezigheid. 24/7 hebben zij inzicht in de opbouw en uitbetaling van hun salaris, vakantiegeld en hun jaaropgave. Het betekent dat u deze activiteiten aan ons kunt overdragen en u kunt richten op het werven van de juiste mensen bij de juiste bedrijven.

Wat doen Payoffice nog meer?

In een geheel vrijblijvend onderhoud bekijken we samen wat Payoffice voor u kan betekenen. Dat kan uiteraard geheel op uw eigen situatie worden afgestemd en ingericht. Daarnaast profiteert u van nog meer voordelen. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie. 

Payoffice verricht bovendien de volgende activiteiten :

Wilt u meer weten over backoffice ondersteuning in Heusden?

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf in Heusden kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!