Backofficeondersteuning goed geregeld in Hoek van Holland

Backoffice Hoek van Holland door Payoffice.

Hoek van Holland met zijn ferryhaven, onder de rook van de Rotterdamse Haven. Vanuit Hoek van Holland varen dagelijks enorm schepen vol passagiers en vracht naar de overkant van de Noordzee. Naar de haven van Harwich in het Verenigd Koninkrijk.
Enorme vrachtwagens rollen de boot op om hun waren naar de overkant te brengen en weer terug. Honderdduizenden vakantiegangers steken met auto, caravan of camper de plas over voor een bezoek aan de Britten.
Bovendien gaat er vanuit Hoek van Holland een fastferry naar de naastgelegen Maasvlakte. Ideaal voor de vele flexwerkers en uitzendkrachten die vanuit Hoek van Holland, of vanuit verderop in het Westland gelegen gemeenten, werken op de Maasvlakte. Veel bedrijven in en rond Hoek van Holland hebben te maken met flexwerkers en uitzendkrachten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Payoffice B.V. in deze regio al veel backoffice ondersteuning biedt aan ondernemers die deze flexwerkers vaak hard nodig hebben.

Backoffice uitbesteden in Hoek van Holland, een goede keuze

U beheert wellicht al enige tijd zelfstandig de salarisadministratie van uw talrijke flexwerkers en uitzendkracht. Dat kost u vermoedelijk veel tijd? U kunt daarom ervoor kiezen dit uit besteden aan een boekhouder. Maar vaak kost u dit een behoorlijk aantal euro’s. Beter kiest u voor de complete, betrouwbare en voordelige backoffice ondersteuning van Payoffice B.V. in Hoek van Holland. Onze  backoffice specialisten verzorgen graag uw volledige personele administratie. Deze is specifiek toegespitst op flexwerkers en uitzendkrachten. Zo heeft u meer tijd voor uw kerntaken of uitbreiding van uw bedrijfsactiviteiten.
Benieuwd naar de vele voordelen van onze backofficeondersteuning? Denk bijvoorbeeld aan het uit handen geven van de uren-, loon- en salarisadministratie, het werven en selecteren van nieuw flexpersoneel, assistentie bij het opstellen van contracten of bij ontslag. En meer …
Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen. De backofficeondersteuning vindt geheel op maat plaats, en u houdt de volledige regie.

Waarom backoffice ondersteuning bij Payoffice?

  • Wij werken transparant en risicovrij
  • Zijn uitstekend op de hoogte van alle wet- en regelgeving
  • Bieden u een betere-prijs-garantie, goedkoper noch efficiënter treft u het niet aan
  • U houdt meer tijd over voor uw kerntaken
  • Vele ondernemers in de regio rond Hoek van Holland gingen u voor
  • Wij leveren backofficeondersteuning op maat

Informatie over backoffice ondersteuning in Hoek van Holland?

Heeft u interesse in onze backoffice ondersteuning? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs in Hoek van Holland om onze dienstverlening te bespreken. Ook kunt u direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen via info@payoffice.nl.
Bel ons via telefoonnummer 040 30 38 500.