Kies ook voor backoffice ondersteuning in Sliedrecht

Backoffice Sliedrecht door payoffice.nl

Wilt u graag uw backoffice voor uitzendkrachten uitbesteden in Sliedrecht, maar weet u niet goed welk bedrijf u moet kiezen? Maak dan kennis met de backoffice expertise van Payoffice B.V.. Wij zijn er voor alle werkgevers en intermediairs in Nederland die gebruik willen maken van kwalitatieve backoffice ondersteuning. Ons bedrijf heeft speciaal voor dit werk haar eigen software gecreëerd, zodat u bijvoorbeeld zo makkelijk mogelijk de salarisadministratie voor uw uitzendkrachten aan ons kunt doorgeven. U zult zien dat uw administratie hiervoor veel overzichtelijker wordt als u gebruikt maakt van de service van Payoffice B.V.. Kies dus ook voor het uitbesteden van uw backoffice in Sliedrecht aan Payoffice B.V.!

Wat kan onze backoffice ondersteuning voor u betekenen?

Als u kiest voor onze backoffice ondersteuning, kunnen wij uw bedrijf in Sliedrecht enorm veel werk uit handen nemen. Niet alleen het werven en selecteren van geschikte uitzendkrachten en de daarbij behorende salarisadministratie, maar ook bijvoorbeeld het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, jaaropgaven, verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid en de ontslagprocedure. U zult hierdoor merken dat u veel minder documenten hoeft door te lezen en te verwerken. In feite wordt Payoffice B.V. de juridische werkgever van uw uitzendkrachten en hierdoor kunnen onze specialisten u geheel ontzorgen.

Wilt u ook een betere werkgever zijn? Kies dan voor de backoffice oplossing!

Met Payoffice als de juridisch werkgever van uw uitzendkrachten, kunt u zich richten op het échte bedrijfsvoeren. U kunt er dagelijks zijn voor uw uitzendkrachten op de werkvloer. Dankzij het uitbesteden van uw backoffice houdt u verder tijd en energie over om de naamsbekendheid van uw bedrijf in Sliedrecht te vergroten. Het is echter niet zo dat u automatisch alles uit handen geeft als u kiest voor backoffice ondersteuning. Wij regelen bijvoorbeeld de salarisadministratie voor uw uitzendkrachten, maar u bepaalt natuurlijk de hoogte van het loon. En wij houden ons bezig met de ontslagregeling, maar dat betekent niet dat wij ook beslissen wie er ontslagen wordt. U blijft de baas van uw bedrijf in Sliedrecht. Wij helpen u alleen de best mogelijke baas te zijn!

Kies ook voor het uitbesteden van uw backoffice in Sliedrecht

Payoffice B.V. is actief in heel Nederland. Hierdoor hebben wij ervaring opgebouwd met heel veel bedrijven en de meest uiteenlopende situaties. U kunt er dus vanuit gaan dat ons bedrijf een ware expert is in backoffice ondersteuning. Denkt u dus al een tijdje over het uit handen geven van de boekhouding? Onderneem dan nu actie en maak een afspraak met onze specialisten! Voor u het weet hebben wij een overeenkomst met u opgesteld en gaan wij voor uw bedrijf in Sliedrecht aan de slag. Bel naar 040 – 30 38 500, stuur een mail naar info@Payoffice.nl of vul ons online contactformulier in. Kies voor Payoffice B.V. als u kiest voor het uitbesteden van uw backoffice in Sliedrecht.