Spijkenisse besteedt backoffice voor uitzendkrachten uit

Backoffice Spijkenisse door payoffice.nl

Wat uw kernactiviteit ook is, het werven en selecteren van geschikte uitzendkrachten en de daarbij behorende loonadministratie kost u enorm veel tijd, waardoor u zich minder bezig kunt houden met uw eigen specialiteiten rondom uw bedrijf. Payoffice B.V. is een zeer vakkundig specialist in backoffice verzorging die graag alle taken met betrekking tot uw uitzendkrachten van u overneemt. U kunt op onze hulp rekenen, wanneer u gebruik maakt van backoffice ondersteuning.

Wanneer u kiest voor diensten van ons bedrijf, kunt u rekenen op echt maatwerk. Het overnemen van het werven en selecteren van de juiste uitzendkrachten tot het verwerken van de volledige (salaris)administratie voor hen, gebeurt geheel naar uw wensen.

Diensten op maat

Wilt u dat wij uw (volledige) administratie omtrent uw uitzendkrachten overnemen en het geheel naar uw wens wordt verzorgd? Dan zit u bij ons helemaal goed! Payoffice B.V. zorgt ervoor dat u zich weer volledig kunt richten op uw corebusiness. Niet alleen de werving- en selectieprocedure voor geschikte uitzendkrachten, maar ook de arbeidsovereenkomsten, jaaropgaven en het uitbetalen van hun salaris verrichten wij voor u. Met ons in huis ontworpen softwarepakket maken wij het mogelijk dat de gewerkte uren iedere week door uw uitzendkrachten zelf kunnen worden ingevuld, waarna wij het kunnen verwerken en het salaris kunnen uitbetalen. Ook hebben de uitzendkrachten toegang tot hun eigen gegevens middels een speciale inlogcode, waardoor zij eerdere loonstroken kunnen nakijken. En niet alle zij, maar ook u heeft hier inzage in.

De vele voordelen van backoffice ondersteuning in Spijkenisse

Kiest u voor backoffice ondersteuning en geeft u uw salarisadministratie van uw uitzendkrachten uit handen? Met de hulp van onze specialisten geniet u van de volgende voordelen:

Vraag een offerte aan voor backoffice ondersteuning in Spijkenisse

Wenst u ook uw administratie voor uw uitzendkrachten uit handen te geven aan een specialist zoals Payoffice B.V.? Neem dan contact met ons op voor backoffice ondersteuning op maat. Wij zorgen met onze diensten voor meer flexibiliteit, zekerheid en rust. Bel ons via 040 – 30 38 500 voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij staan graag voor u klaar in Spijkenisse.