Flevoland: backoffice voor uitzendkrachten uitbesteden

Backoffice Flevoland door payoffice.nl

Flevoland is een ondernemende provincie. In de laatste decennia zijn vele bedrijven als paddenstoelen uit de grond geschoten. Of u nu actief bent in Dronten, Almere of Lelystad, wij kunnen u helpen uw omzet te vergroten. Hoe? Door u de kans te bieden u volledig te concentreren op uw corebusiness. Als backoffice ondersteuner voor uitzendkrachten nemen wij u namelijk vervelende administratieve en financiële klusjes uit handen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende terugkerende activiteiten:

  • Het werven en selecteren van de juiste uitzendkrachten
  • Contacten onderhouden
  • Jaaropgaven opstellen
  • Arbeidscontracten opstellen
  • Salaris doorbetalen bij ziekte
  • De juiste ontslagprocedures volgen
  • Wets- en CAO-wijzigingen bijhouden
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid

Dankzij onze hulp hoeven één of meerdere van uw medewerkers niet langer uren- of zelfs dagenlang kwijt te zijn aan randzaken. In het kader van het gezegde ‘schoenmaker, houd u bij uw leest’ is het verstandig om deze uit te besteden.

Hulp op afstand

Dat wij niet in Flevoland gevestigd zijn, hoeft geen probleem te zijn om een succesvolle samenwerking te vormen. Wij hebben namelijk in huis een softwarepakket ontwikkeld waarmee wij u prima op afstand kunnen bedienen. Dankzij deze software bekijken uw uitzendkrachten vanuit huis of vanaf de werkplek (in een beveiligde omgeving) hun loonstrookjes en geven zij online ook hun gewerkte uren door. Voor vragen over het arbeidscontract, over wetswijzigingen en over de salarisadministratie zijn wij telefonisch of per e-mail prima bereikbaar.

De beste backoffice ondersteuner van Flevoland

Onze moderne aanpak van backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten brengt grote kostenbesparingen met zich mee. Besparingen die wij direct aan onze klanten doorberekenen. Aan u dus. Geen wonder dat steeds meer bedrijven in Flevoland voor onze dienstverlening kiezen. Benieuwd naar de lage omrekenfactor waarmee wij onze wekelijkse facturen berekenen? Neem nu contact op voor een afspraak. Wij komen graag in Flevoland langs om de mogelijkheden en prijzen met u te bespreken.