Friesland kiest voor backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten

Backoffice Friesland door payoffice.nl

De Friezen zijn altijd een ondernemend volk geweest. Of uw bedrijf zich nu in Heerenveen, in Leeuwarden of in Sneek bevindt, u concentreert zich het liefst op het ondernemen: het doen groeien van uw bedrijf, het ontwikkelen van een betere service of een handiger product, het vinden van nieuwe klanten en het verhogen van uw omzet. Toch zijn er vervelende klusjes die u daar maandelijks, ieder kwartaal en jaarlijks vanaf houden. Wij hebben het over de administratieve en financiële rompslomp omtrent uitzendkrachten die komt kijken:

Door uw backoffice voor uw uitzendkrachten uit te besteden heeft u de handen weer vrij om uw volledig op het ondernemen te storten. Geen wonder dat al meerdere bedrijven in Friesland voor onze handige dienstverlening hebben gekozen.

Uw online backoffice ondersteuning

Dat onze backoffice ondersteuning niet in Friesland is gevestigd, hoeft geen probleem te zijn. Sterker nog: het op afstand werken biedt meerdere voordelen. Dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket besparen wij kosten en kunnen wij u nóg sneller van dienst zijn. Uw uitzendkrachten geven online door hoeveel uren zij hebben gewerkt en kunnen via de beveiligde omgeving hun eerdere loonstrookjes inzien. Zijn er vragen over het arbeidscontract, over CAO-wijzigingen of over loondoorbetaling bij ziekte, dan beantwoorden wij deze met plezier telefonisch of per e-mail. Onze medewerkers zijn niet alleen vriendelijk, maar ook nog eens heel deskundig. Met andere woorden: u kunt rekenen op een vlotte en prettige samenwerking.

Onze moderne aanpak zorgt ervoor dat wij de beste backoffice ondersteuner van Friesland zijn. U hoeft ons niet op ons woord te geloven; kijkt u maar eens bij de concurrent. Meer weten over de mogelijkheden of prijzen? Profiteer van uw bezoek aan deze website en neem meteen contact met onze specialisten op. Tot ziens in Friesland?

Grote Friese steden