Uw backoffice uitbesteden op Ameland

Backoffice Ameland door Payoffice.

Ameland is een favoriete bestemming voor liefhebbers van de Wadden. Het eiland heeft dan ook veel te bieden. Te voet of op de fiets bevinden natuurliefhebbers zich binnen luttele minuten in de serene rust van de duinen of het strand. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de vraag naar goede uitzendkrachten in en rondom Oost-Ameland de laatste jaren flink is toegenomen.

Met de groeiende stroom uitzendkrachten is ook de vraag naar goede backoffice ondersteuning ook op Ameland toegenomen. Meerdere ondernemers lieten zich door Payoffice al informeren over de mogelijkheid tijdrovende activiteiten als de loon- en salarisadministratie uit te besteden.

Backoffice ondersteuning levert tijdwinst op

Tijdrovende maar essentiële activiteiten als een loon- en salarisadministratie of het verzorgen van jaaropgaven, zijn noodzakelijk maar behoren niet tot uw kérn-activiteiten. Ondersteuning door Payoffice biedt daarvoor een geschikte oplossing. Wij nemen uw administratieve taken uit handen en spelen een adviserende rol op het gebied van personeelszaken. Door gebruik te maken van een (door ons zelf ontworpen en gebouwd) ICT pakket kunt u bovendien het overgrote deel van uw repeterende werkzaamheden met een gerust hart overdragen aan Payoffice. Zo kunt u zich richten op uw eigen prioriteitenlijst.

  • Het verstrekken van jaaropgaven
  • Ontslagprocedures
  • CAO– en wetswijzigingen
  • Loondoorbetaling bij ziekte
  • Arbeidscontracten opstellen
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Softwarepakket op maat

Ons moderne eigen softwarepakket levert tijdwinst én kostenbesparing op. Uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan óns door en kunnen relevante documentatie inzien. Payoffice verzorgt vervolgens de uitbetaling en de administratie. En dat dat altijd goed verloopt, wordt aangetoond door de NEN 4400-1 certificering die bewijst dat onze financiële zaken goed op orde zijn. Op Payoffice kunt u bouwen.

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd waarmee wij u nog meer kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! U kunt telefonisch contact opnemen 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van Payoffice vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning op Ameland.