Online backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten: Overijssel

Backoffice Overijssel door payoffice.nl

Ondernemen is leuk. Het geeft energie, het haalt creatieve ideeën in u naar boven en het biedt onbegrensde mogelijkheden voor professionele en persoonlijke groei. Toch hebben ondernemers ook met heel wat uitdagingen te maken. Eén daarvan is de loonadministratie voor uitzendkrachten, een noodzakelijk kwaad waar één of meerdere van uw medewerkers maandelijks, ieder kwartaal en jaarlijks heel wat uren van hun kostbare tijd insteken. Uren waarin zij niet met uw kernactiviteiten bezig zijn.
Gelukkig kan het uitbesteden van uw backoffice hiervoor u helpen. Door uit te besteden aan Payoffice B.V. kunt u zich weer volledig richten op uw bedrijfsvoering en op de productie van uw diensten en goederen.

Zó werkt backoffice uitbesteden

Wat Payoffice B.V. precies doet? Wij werven en selecteren voor u de meest geschikte uitzendkrachten, zorgen voor de maandelijkse betaling van hun salaris, stellen de jaarverslagen op, verwerken CAO-wijzigingen en zorgen voor doorbetaling bij ziekte. Ook beantwoorden wij alle vragen die uw uitzendkrachten kunnen hebben over hun loon of over hun arbeidscontract. Zo heeft u heel wat zorgen minder. Wij zijn in heel Overijssel actief, waaronder in Kampen, Zwolle, Deventer, Ommen, Almelo, Hengelo, Oldenzaal en Enschede.

Online werken we beter

Met ons kantoor in Eindhoven is het niet altijd haalbaar om in Overijssel langs te gaan. Maar dankzij ons in huis ontwikkeld softwarepakket is dat niet eens nodig. Onze lage prijzen zijn namelijk gebaseerd op onze hulp op afstand. Zelfs in het westen van het land hebben wij klanten die wij prima kunnen bedienen.
Ons softwarepakket stelt uw uitzendkrachten in staat om online hun gewerkte uren door te geven en hun loonstrookjes in te zien. Hebben zij nog vragen over hun arbeidscontract of over bijvoorbeeld loondoorbetaling bij ziekte, dan beantwoorden wij die met plezier telefonisch of per e-mail.
Wilt u meer weten over backoffice ondersteuning in Overijssel of wenst u een vrijblijvende offerte op maat, profiteer dan nu van uw bezoek aan deze website. Op onze contactpagina ziet u verschillende kanalen waardoor uw contact met ons op kunt nemen. Wij kijken ernaar uit om uw meer te vertellen!

10 Grootste Overijsselse steden