Backoffice logiesverstrekking

Pieken in de zomermaanden

Backoffice logiesverstrekking door payoffice.nl

Het spreekt voor zich dat vooral de zomermaanden intensief zijn. Daarin wilt u zich natuurlijk het liefst bezighouden met uw éigen activiteiten. Acquisitie plegen, personeel werven, netwerken bijhouden, u heeft uw zaken natuurlijk graag op orde en als ondernemer houdt u de touwtjes graag zelf in handen. Dat begrijpen wij maar al te goed.

Maar in deze korte periode heeft u ook te maken met de salaris- en loonadministratie voor uw uitzendkrachten, het opstellen en bewaken van contracten en met de correcte uitbetaling van hun lonen. Activiteiten die bovendien niet alleen veel tijd eisen, maar ook nog eens vragen om deskundigheid en nauwkeurigheid.
Payoffice is een betrouwbare en ervaren backoffice ondersteuner. Wij ontwierpen én bouwden een eigen ICT-platform waarin onze backoffice ondersteuning overzichtelijk en goed is georganiseerd. Deze online tool kunnen wij geheel op uw specifieke wensen en eisen afstemmen en zó inrichten dat het voor al uw flexwerkers eenvoudig is te gebruiken. U vult de juiste gegevens in, zij voeren hun uren in en wij verzorgen  het verdere verloop van dit intensieve en tijdrovende proces. Het bespaart u tijd én geld.

Uitzendkrachten in de logiesverstrekking

Nederland telt meer dan 2200 campings. Dat aantal mag de afgelopen jaren dan weliswaar dalen, kamperen zit in ons kikkerlandje weldegelijk in de lift. Eén op de negen huishoudens in Nederland beschikt zelfs over een caravan. Kleinere campings fuseren bovendien steeds vaker en omdat kampeerders steeds hogere eisen stellen, worden de campings groter en uitgebreider. De omzet in de branche had dan ook nauwelijks te lijden onder de maatregelen van 2020. In de zomermaanden draaiden de kampeerterreinen op volle toeren. En op uitzendkrachten.

Wat kan Payoffice voor ú betekenen?

In een geheel vrijblijvend onderhoud bespreken we samen wat Payoffice voor u kan betekenen. Het is en blijft namelijk maatwerk. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie en heeft u ook te allen tijde een vraagbaak waar u met uw uitdagingen een beroep op kunt doen. Wat we zoal nog meer voor u kunnen betekenen:

Backoffice ondersteuning in de logiesverstrekking!

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!