Backoffice wellness

Uitzendkrachten in de welness sector zitten er warmpjes bij

Backoffice wellness door payoffice.nl

De Wellness is een bijzonder competitieve branche, waarin u geen steek wilt laten vallen. Immers komen er steeds meer wellness bedrijven bij, waardoor u zich volledig dient te richten op uw kernactiviteiten om aan de top te blijven staan. Randzaken als het werven en selecteren van geschikte uitzendkrachten en de daarbij behorende administratieve taken kosten u veel tijd en energie die u liever gebruikt voor uw corebusiness.


Alhoewel het een grote stap voor een bedrijf betekent, kan het uitbesteden van de zogeheten backoffice voor uitzendkrachten meteen een groot verschil voor u maken. Een positieve verandering die u onmiddellijk in uw bedrijfsresultaat merkt. U hoeft immers geen mankracht en aandacht meer aan de administratieve rompslomp  omtrent uw uitzendkrachten te besteden, maar kunt u zich volledig richten op uw Wellness-activiteiten. Een backofficebedrijf maakt dat mogelijk.

Minder zorgen met backoffice ondersteuning

Wij gaven het hierboven al aan: in de catering heeft u uw handen vol aan het bereiden en serveren van maaltijden. Om over de logistieke ondersteuning maar niet te spreken. De deskundige experts van Payoffice B.V. nemen u heel wat zorgen uit handen met administratieve ondersteuning op het gebied van de verloning van uitzendkrachten. Online geven uw uitzendkrachten hun gewerkte uren door en kunnen ze hun eerdere loonstrookjes inzien. Wij betalen hen vervolgens stipt en snel. Ook voor vragen kunnen ze voortaan bij ons terecht. Wel zo prettig voor u, toch?

Kies voor Payoffice B.V.?

Met ons in huis ontworpen softwarepakket zorgen wij ervoor dat u en de uitzendkrachten op een eenvoudige manier de gewerkte uren kunnen invoeren, eerdere loonstrookjes kunnen checken en persoonlijke gegevens kunnen aanpassen daar waar nodig. Ook de volgende taken verrichten wij voor u geheel naar uw wens:

Bij Payoffice B.V. wordt er gewerkt met een in huis ontworpen softwarepakket. Zo kunnen u en uw uitzendkrachten de gewerkte uren online invoeren, loonstroken inzien en gegevens aanpassen daar waar nodig.
Toch liever persoonlijk contact? Op kantoortijden zijn wij telefonisch voor u beschikbaar op telefoonnummer 040 – 30 38 500. Onze medewerkers staan u dan graag te woord.

Meer weten over het uitbesteden van uw backoffice aan een ware specialist? Neem contact met ons op om te ontdekken hoe Payoffice B.V. u kan helpen flinke sprongen in de Welness sector te maken.