Backoffice wellness

Uitzendkrachten in de welness sector zitten er warmpjes bij

Backoffice wellness door payoffice.nl

De Wellness is een bijzonder competitieve branche, waarin u geen steek wilt laten vallen. Immers komen er steeds meer wellness bedrijven bij, waardoor u zich volledig dient te richten op uw kernactiviteiten om aan de top te blijven staan. Randzaken als het werven en selecteren van geschikte uitzendkrachten en de daarbij behorende administratieve taken kosten u veel tijd en energie die u liever gebruikt voor uw corebusiness.


Alhoewel het een grote stap voor een bedrijf betekent, kan het uitbesteden van de zogeheten backoffice voor uitzendkrachten meteen een groot verschil voor u maken. Een positieve verandering die u onmiddellijk in uw bedrijfsresultaat merkt. U hoeft immers geen mankracht en aandacht meer aan de administratieve rompslomp  omtrent uw uitzendkrachten te besteden, maar kunt u zich volledig richten op uw Wellness-activiteiten. Een backofficebedrijf maakt dat mogelijk.

Kies voor Payoffice B.V.

Payoffice is de ideale partner als backoffice ondersteuning. Niet alleen de werving- en selectieprocedure van goede uitzendkrachten nemen wij van u over, maar ook de volgende taken die daarbij horen. Denk hierbij aan:

  • Opstellen arbeidsovereenkomsten

  • Contacten onderhouden

  • Loonuitbetaling (ook bij ziekte)

  • CAO- en Wetswijzigingen doorvoeren

  • Ontslagprocedures in werking zetten

Bij Payoffice B.V. wordt er gewerkt met een in huis ontworpen softwarepakket. Zo kunnen u en uw uitzendkrachten de gewerkte uren online invoeren, loonstroken inzien en gegevens aanpassen daar waar nodig.
Toch liever persoonlijk contact? Op kantoortijden zijn wij telefonisch voor u beschikbaar op telefoonnummer 040 – 30 38 500. Onze medewerkers staan u dan graag te woord.

Meer weten over het uitbesteden van uw backoffice aan een ware specialist? Neem contact met ons op om te ontdekken hoe Payoffice B.V. u kan helpen flinke sprongen in de Welness sector te maken.

Terugbelverzoek

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.