BRENG UW WERKNEMERS ONDER IN ONS BACKOFFICE UITZENDBUREAU IN BERGEN AAN ZEE

Ondernemen wordt makkelijker met backoffice Bergen aan Zee als partner.

Het dorp Bergen aan Zee is in een eeuw tijd uitgegroeid tot een heuse badplaats aan de Noordzee. Ook surfers en catamaran zeilers vinden het hele jaar door hun weg naar de goudgele stranden en rollende golven. In het Noord-Hollands Duinreservaat vinden vele wandelaars hun weg. Een badplaats met vele hotels, appartementen, campings,  recreatieparken en een geweldig zeeaquarium. Veel ondernemers zijn in al deze bedrijven actief. Vooral in de zomermaanden vraagt dat wat van uw onderneming. Dan maakt u waarschijnlijk veel gebruik van flexwerkers en seizoenskrachten.

Besteed de backoffice administratie van uw flexwerkers uit

We horen vaak dat de organisatie rondom deze flexibele personele schil de werkgever nogal eens zorgen baart. U heeft het immers al druk genoeg in het hoogseizoen. Overweeg dan uw backoffice activiteiten uit te besteden aan de backoffice ondersteuning van Payoffice B.V.

Wij zijn uw betrouwbare partner voor uw flexwerkers in Bergen aan Zee. Zo kunnen wij de volgende taken van u overnemen:

  • Werving- en selectie van uw uitzendkrachten
  • Verzorgen van arbeidsovereenkomsten
  • Contractbeheer, assistentie bij ontslag en langdurig ziekte
  • Uren-, loon-, salarisadministratie
  • Loonstroken, loondoorbetaling en jaaropgaven
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid
  • Verwerking van cao– en wetswijzigingen
  • Vraagbaak voor uw uitzendkrachten

Betrouwbare partner in backoffice ondersteuning

De backoffice voor uitzendkrachten in Bergen aan Zee is bij ons in goede handen. Wij beschikken over een NEN 4400-1 certificering, waarmee wij aantonen dat wij onze financiële zaken goed op orde hebben. We beschikken bovendien ook over actuele kennis van geldende wet- en regelgeving. Wij zijn een kapitaalkrachtig administratiebedrijf en werken met een G-rekening. Wij kunnen uw uitzendkrachten altijd op tijd uitbetalen.

De backoffice voor opdrachtgevers uitvoeren is een echt specialisme. De manier waarop Payoffice B.V. de backoffice uitvoert is efficiënt en effectief. Wij werken voor werkgevers en intermediairs.

Betaalbare backoffice ondersteuning en u houdt de touwtjes in handen

We beschikken over speciaal voor ons ontwikkelde software. Deze zorgt ervoor dat gewerkte uren vlot verwerkt worden in de salarisadministratie. Voor u en de uitzendkracht maakt het de gewerkte uren ook altijd inzichtelijk. Transparant, efficiënt en meetbaar.

De uitzendkracht nemen wij in juridisch opzicht in dienst, maar u houdt de touwtjes in handen. U beschikt waar en wanneer u wilt over de flexwerkers en bent aan zet bij inhuur en ontslag. Hoeveel u uitbesteedt aan Payoffice Bergen aan Zee is aan u. Hoe meer wij van u over kunnen nemen, hoe meer tijd u vrij maakt voor uw kernactiviteiten en voor de piekbelasting en doorontwikkeling van uw onderneming. En dat alles tegen een goedkoop tarief. Nergens zult u het goedkoper vinden. Is dat toch zo, dan passen wij onze offerte daarop aan.

Nieuwsgierig geworden waarmee wij u kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan. We komen graag bij u langs in Bergen aan Zee of omgeving. U kunt telefonisch contact opnemen 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van ons bureau vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning in Bergen aan Zee. Breng uw werknemers onder in ons backoffice uitzendbureau in BERGEN aan zee