Laat ons de salarisadministratie voor uw uitzendkrachten in Lisse verwerken

Backoffice Lisse door Payoffice.nl

Als u uw backoffice voor uitzendkrachten wilt uitbesteden in Lisse, dan is het verstandig een afspraak te maken met backofficebedrijf Payoffice B.V.. Wij zijn al jaren bekwaam in backoffice werkzaamheden speciaal voor uitzendkrachten. Voor zowel bedrijven als ZZP’ers in Lisse bieden wij de juiste oplossing op het gebied van bijvoorbeeld de personeelsadministratie. Heeft u geen zin meer in het bijhouden van uw salarisadministratie voor al uw uitzendkrachten? Wij pakken dit graag voor u op. Uiteraard volgens uw werkwijze en afgestemd op uw wensen. Benader ons backoffice bureau voor een afspraak over onze diensten in Lisse!

Dit houdt u over als u de backoffice uitbesteed

Als u zich, door uw backoffice uit te besteden, niet meer hoeft te ontfermen over de salarisadministratie van uw uitzendkrachten, dan levert u dit heel veel voordelen op. Denk aan tijd, waarin u aan de bekendheid van uw bedrijf in Lisse kunt werken. Ook houdt u een stuk meer energie over, die u kunt besteden aan uw eigen corebusiness. Omdat u bovendien geen dure boekhouder in hoeft te schakelen voor het verzorgen van uw salarisadministratie, houdt u ook nog eens een hele hoop geld over. Kortom, maak een afspraak met de specialisten van ons backofficebedrijf en kies ook voor backoffice uitbesteding.

Backoffice precies zoals u wenst

Soms wordt gedacht dat ondernemers bij uitbesteding van hun backoffice alle controle verliezen. Niets is gelukkig minder waar. Alles wat wij uitvoeren voor uw backoffice zaken is volledig met u besproken en vastgelegd. Ook heeft u nog steeds te allen tijde inzicht in uw financiële zaken. Daarnaast blijft u gewoon de regie voeren in Lisse. Ook al worden wij de juridisch werkgever van u of uw uitzendkrachten, u blijft bepalen wie er voor u mag werken en hoe er gewerkt moet worden. Kortom, met backoffice uitbesteding behoudt u uw vrijheid en flexibiliteit. U heeft alleen een aantal werkzaamheden overgedragen aan ons backofficebedrijf!

Voordelen van ons backofficebureau

Weet u al wat u precies aan ons backofficebedrijf wilt overdragen? Wilt u bijvoorbeeld dat wij uw jaaropgaven opstellen? Mogen wij de salarisadministratie van uw uitzendkrachten bijhouden? Wilt u dat wij correcte arbeidsovereenkomsten opstellen? Wat uw wensen ook zijn, als u kiest voor backoffice uitbesteding bij ons, dan geniet u van:

  • Maatwerk
  • Goede prijs
  • Transparantie
  • Kwalitatief werk
  • Professionele aanpak

Klinkt bovenstaande interessant? Maak een afspraak met ons voor een kennismakend gesprek.

Het is tijd voor een professionele backoffice in Lisse

Overweegt u in Lisse gebruik te maken van onze diensten in backoffice? Maak een afspraak met backofficebureau Payoffice B.V.. U bereikt ons door te bellen naar 040 – 30 38 500, te mailen naar info@Payoffice.nl of door ons online contactformulier in te vullen. Het is tijd dat u ook gaat genieten van de vele voordelen van backoffice uitbesteding in Lisse.