Uw flexwerkers, onze zorg!

Backoffice Scheveningen door payoffice.nl

Leven op het strand. ’s Morgens op je blote voeten naar de zee voor de eerste duik. En dan tussen de strandbedjes door weer terug naar het ontbijt bij het opgaan van de zon. Was dat niet ooit de droom van veel strandtent-eigenaars? Een eigen beach-club, dat was toch het áller-lekkerste leventje van de hele wereld?

Ondertussen weten we wel beter. Strandtenten zijn niet meer de houten bouwketen van vroeger. Van de Waterreus tot aan Naturel; de paviljoens van tegenwoordig zijn serieuze ondernemingen geworden waar véél kapitaal in omgaat. Dat betekent voor de eigenaren ook dat ze van alle markten thuis moeten zijn. Maar wie is er nou accountant, bakker, kelner, belastingadviseur, loodgieter, zwemleraar, administratief medewerker en chef-kok tegelijkertijd? 

Besteed de backoffice administratie van uw uitzendkrachten uit

Vooral bij strandtenten is de inzet van (flexibel) personeel een opgave. Nadert een mooie zonnige week dan zijn er tien medewerk(st)ers meer nodig dan op een regenachtige maandag. En de ene dag is de andere niet. Een personeelsfeest vraagt om extra mensen die u daarna misschien een week niet kunt inzetten. Zowel de planning als de financiële afhandeling van uw uitzendkrachten vraagt zeeën van tijd terwijl een Scheveningse ondernemer aan die ene zee al de handen vol heeft. Een goed moment om uw backoffice activiteiten uit te besteden aan Payoffice B.V.!

Wat kan Payoffice voor u betekenen?

Met speciaal voor Payoffice ontwikkelde software verwerken wij niet alleen uw uren-, loon-, en salarisadministratie. Payoffice B.V. kan ook de volgende taken van u overnemen zodat u zich kunt richten op úw kernactiviteiten:

  • Verzorgen van arbeidsovereenkomsten;
  • Contractbeheer, assistentie bij ontslag en langdurig ziekte;
  • Loonstroken, loondoorbetaling en jaaropgaven;
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid;
  • Verwerking van cao– en wetswijzigingen;
  • Vraagbaak voor uw uitzendkrachten.

Betrouwbaar en up-to-date

De backoffice activiteiten voor flexwerkers en uitzendkrachten in Scheveningen zijn bij Payoffice in goede handen. Payoffice beschikt dan ook over een NEN 4400-1 certificering wat aantoont dat wij onze financiële zaken uitstekend op orde hebben. Bovendien werken we dagelijks aan onze kennis van geldende wet- en regelgeving zodat wij onze klanten met raad en daad terzijde kunnen staan .

Nieuwsgierig geworden waarmee wij u nog meer kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

U kunt telefonisch contact opnemen 040 – 30 38 500 of per e-mail: info@payoffice.nl. De specialisten van Payoffice B.V. vertellen u graag meer over de voordelen van backoffice ondersteuning in Scheveningen.