Het is misschien niet het bekendste Waddeneiland. Maar met de overweldigend mooie natuur is dit eiland wel één van de mooiste. Schiermonnikoog is dan ook razend aantrekkelijk; niet alleen om te recreëren, ook voor een mooie carrière kan je hier terecht. Zeker in de zomermaanden is er op dit eiland namelijk genoeg te ondernemen

Met de almaar groeiende stroom uitzendkrachten is dan ook de vraag naar goede backoffice ondersteuning op Schiermonnikoog de laatste jaren toegenomen. Tijdrovende activiteiten als de loon- en salarisadministratie en het bijhouden van CAO’s laat men steeds vaker door andere partijen uitvoeren. Meer en meer uitzendbureaus kiezen voor de voordelen van het inzetten van backoffice-ondersteuning. En met meer dan tien jaar ervaring in de uitzendbranche kent de bijbehorende wet- en regelgeving voor Payoffice geen geheimen meer. We zijn gepokt en gemazeld.

Backoffice ondersteuning levert tijdwinst op

Tijdrovende en essentiële activiteiten zoals het verzorgen van een loon- en salarisadministratie en het verzorgen van jaaropgaven, zijn noodzakelijk maar behoren niet tot uw kernactiviteiten. Dat weten wij als geen ander. Ondersteuning door Payoffice biedt u dan ook een geschikte oplossing. Wij nemen u die administratieve taken uit handen en spelen een adviserende rol op het gebied van personeelszaken. Door gebruik te maken van een (door ons zelf ontworpen en gebouwd) ICT pakket kunt u bovendien een groot deel van uw werkzaamheden loslaten. Zo kunt u zich met een gerust hart richten op uw eigen werkzaamheden.

Op welke manier kan Payoffice u nog meer ondersteunen? In een geheel vrijblijvend onderhoud lichten wij graag toe waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Denkt u aan ondersteuning bij het verstrekken van jaaropgaven;

  • Ontslagprocedures;

  • CAO– en wetswijzigingen;

  • Loondoorbetaling bij ziekte;

  • Arbeidscontracten opstellen;

  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

U las al over ons revolutionaire software pakket. Dit programma stelt ons in staat sneller te werken, ook voor klanten die ver buiten ons kantoor gevestigd zijn. In heel Nederland zijn wij de enige backoffice ondersteuner met zo’n compleet dienstenpakket. Maar daarover weten? Neem contact met ons op via 040 – 30 38 500 voor en wij zijn u graag van dienst.