De uitzendkrachten administratie goed geregeld in Voorburg

Backoffice Voorburg door payoffice.nl

U gaat een uitzendbureau beginnen in Voorburg en omgeving of heeft al een goedlopend uitzendbureau? Overweeg dan de administratie voor uw uitzendkrachten uit te besteden en schakel de backofficeondersteuning van Payoffice B.V. in Voorburg in. Wij zijn expert op het gebied van ondersteuning van uw backoffice. Wij nemen niet alleen desgewenst uw uren- en loonadministratie van u over. Wij zijn ook expert op gebied van de uitzend CAO en alle betreffende wet- en regelgeving. Zeker nu er rond het flexwerken zoveel veranderingen worden doorgevoerd door het kabinet is het zaak uw kennis goed op orde te houden. Kost het werven en selecteren van personeel u veel tijd? Voor Payoffice is het dagelijks werk. Wij nemen het u ook graag uit handen.

Uw backoffice uitbesteden aan Payoffice B.V. Voorburg

Payoffice B.V. biedt backofficeondersteuning op maat in Voorburg. Geen standaard pakketten. U kiest zelf wat u aan ons wilt uitbesteden. Onze dienstverlening in de backoffice ondersteuning biedt daartoe alle vrijheid. Een greep uit onze dienstverlening:

  • Wij selecteren en werven uitzendkrachten
  • Wij stellen de arbeidsovereenkomsten op
  • Wij zijn expert in cao– en wetswijzigingen in de branche en voeren benodigde wijzigingen door
  • Wij onderhouden een regelmatig contact met de uitzendkrachten
  • Wij verzorgen de uren-, loon- en salarisadministratie
  • Wij doen de debiteurenadministratie
  • Wij zorgen voor de verzekering bij arbeidsongeschiktheid
  • Wij voeren eventuele ontslagprocedures uit

Heeft u nog andere specifieke wensen nu u uw uitzendbureau gaat beginnen? Laat het ons weten, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Doe zaken met een betrouwbare partner

Payoffice B.V. is uw betrouwbare partner in Voorburg voor uw backoffice uitzendbureau. Maak kennis met onze optimale prijs/kwaliteitverhouding. Wij ontzorgen van A tot Z in de backoffice ondersteuning. Zo kunt u zich richten op de kerntaken van uw onderneming, de acquisitie, de matching van personeel en uw bedrijfsvoering. U houdt te allen tijde zicht op de door ons gevoerde backoffice administratie en de voor u werkzame uitzendkrachten en kunt bijsturen waar nodig. Bij dit alles worden wij ondersteund door de voor ons op maat gemaakte backoffice software.

Contact opnemen voor backoffice ondersteuning

Heeft u voor uw uitzendbureau in Voorburg interesse in een gedegen backoffice samenwerking met Payoffice B.V.? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op ons op via telefoonnummer  040 – 303850 of stuur ons een e-mail. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs in Voorburg om de mogelijkheden door te spreken van onze zeer betaalbare dienstverlening.