Besteed de salarisadministratie voor uitzendkrachten uit in Voorschoten

Backoffice Voorschoten door payoffice.nl

Voorschoten, centraal geleden tussen Leiden en Den Haag, vlakbij de stranden van de Noordzeekust. Middenin het prachtige Nationaal Park Hollandse Duinen, aan de voet van de bollenstreek en op een steenworp afstand van toeristische Leiden. De streek vormt een trekpleister voor talloze toeristen en dagjesmensen. Een streek die veel ondernemers aantrekt en waar erfgoed, waterrecreatie en natuur zorgen voor voldoende economische spin-off.

Piektijden voor flexibele arbeidskrachten in hoogseizoen

Ondernemers in deze regio hebben vaak te maken met piektijden als de zomerse dagen langer en warmer worden en de vakantiegangers de regio bezoeken. Een tijd waarin u moet kunnen vertrouwen op uw flexwerkers zoals uitzendkrachten, oproepkrachten en zzp’ers die voor u aan de slag gaan. Dat deze grote flexibele personele schil u vaak veel extra werk bezorgd in het toch al drukke seizoen, horen wij vaker.

Besteed de backoffice van uw uitzendkrachten uit

Maar daar is een oplossing voor! Veel ondernemers in Voorschoten en omgeving gingen u voor. Zij besteden de backoffice administratie van hun flexwerkers uit aan de backoffice ondersteuning van Payoffice B.V. Wij zijn al vele jaren actief als de backoffice uitzendbureau. Onze werkwijze is effectief, innovatief, transparant en overzichtelijk. Zo kunnen wij uw complete salarisadministratie voor u uitvoeren, doen uw werving en selectie, ondersteunen bij contractbeheer en bij ontslag of langdurig ziekte van uitzendkrachten. Alles gebaseerd op úw werkwijze en úw wensen. Besteedt u uw backoffice uit, dan houdt u veel meer tijd en energie over voor uw eigen werkzaamheden en uw klanten in Voorschoten en omgeving.

De voordelen van backoffice ondersteuning op een rij

Ons dienstenpakket is zeer uitgebreid, maar u beslist zélf wat u uitbesteed. Wij kunnen onder meer het volgende van u overnemen of voor u verzorgen.

Backoffice ondersteuning Voorschoten voor een zeer scherpe prijs

Dat alles bieden wij aan voor een zeer goedkope prijs. In het door ons op maat gemaakte ICT-platform vindt veel administratie volledig geautomatiseerd plaats. Dat biedt naast kostenvoordelen ook de mogelijkheid voor optimale efficiëncy en maatwerk.

Aan u de keus waarvoor u ons inschakelt. Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Pak vandaag nog de telefoon 040 3038500 of stuur ons een e-mail info@payoffice.nl. Of vraag meteen een offerte aan.

Desgewenst komen we graag bij u langs in Voorschoten.

Payoffice B.V. Backoffice ondersteuning
Telefoon:        040 – 30 38 500
E-mail :           info@payoffice.nl