Wat is backoffice ondersteuning

Backofficebureau ter ondersteuning

Payoffice is dé specialist in backoffice ondersteuning. In goed onderling overleg en tegen een maandelijkse ‘fee’,  nemen wij uw uitzendkrachten juridisch van u over met de daarbij behorende  (onderdelen van) loon- en salarisadministratie.

Zo kunt u zich onbezorgd richten op uw eigen kernactiviteiten. Intensieve werkzaamheden zoals de urenregistratie, werving & selectie  en de uitbetaling van de salarissen laat u met een gerust hart over aan de specialistische zorg van Payoffice. Dat bespaart u tijd, energie én geld.

De professionals van Payoffice zijn specialisten. In overleg met u, het is immers maatwerk, verzorgen zij dagelijks o.a. de volgende werkzaamheden:

– opstellen van jaarcontracten;
– afdragen van sociale premies;
– verzorgen van jaaropgaves;
– juiste ontslagprocedures volgen;
– loondoorbetaling en verzekering bij arbeidsongeschiktheid;
– verwerking van CA)- en wetswijzigingen;
– uitbetaling salarissen.

backoffice ondersteuning door payoffice

Wat is een backoffice constructie?

In onze moderne economie is het inhuren van een backoffice bedrijf één van de populairste vormen van uitbesteding geworden. Dat is ook niet gek. Net zoals je een accountantsbureau inhuurt om je boekhouding te doen, is het verstandig om je backoffice uit te besteden aan gespecialiseerde professionals. Dat levert niet alleen (tijd)winst op, dat bespaart u ook een hoop kopzorgen. 

Maar hoe werkt zo’n constructie nou? Dat is eigenlijk verrassend simpel. Bij een backoffice constructie wordt Payoffice de juridisch werkgever van uw uitzendkrachten. Wij nemen, tegen een maandelijkse fee, de administratieve werkzaamheden over die daarbij horen. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld de loon- en salarisadministratie,  betalen wíj uw uitzendkrachten (vaak veel eerder) uit en stellen we hun contracten op. Zelf houdt u uiteraard wel de zeggenschap over uw mensen dus u heeft zelf de touwtjes nog stevig in handen.

Heeft u nog vragen? Bent u nieuwsgierig naar wat Payoffice nog meer voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.