Backoffice kinderopvang

Kinderopvang: besteed de backoffice uit voor uitzendkrachten

Backoffice kinderopvang door payoffice.nl

Het is een drukte van jewelste bij uw kinderopvang. Randzaken zoals het werven en selecteren van uitzendkrachten en de daarbij behorende salarisadministratie kunt u er daarom echt niet bij hebben. Toch is dit een noodzakelijk kwaad, dus wat kunt u doen? Een backofficebedrijf biedt uitkomst en Payoffice B.V. is een van de betere partijen die u zich voor kunt stellen. Wij hebben jarenlange ervaring en zeer deskundig personeel in huis, dat u met plezier helpt om u volledig op uw kinderdagverblijf te focussen.

Wat zijn Payoffice B.V. backoffice diensten precies?

Bij de backoffice voor uitzendkrachten hoort onder andere  het werven en selecteren van geschikte uitzendkrachten en de personeelsadministratie. Ook kunt u ervoor kiezen om uw uitzendkrachten wettelijk gezien bij ons in dienst te laten zijn. Dat klinkt wellicht een beetje eng, maar geloof ons – dat is het niet; de grootste multinationals durven deze constructie aan. U behoudt namelijk de volledige controle, maar wij dragen zorg voor het afdragen van belastingen en premies en natuurlijk voor het uitbetalen van de salarissen. Daarnaast verzorgen wij de volgende vervelende klusjes:

Goedkoper dankzij slimme software

Dankzij ons in huis ontwikkeld softwarepakket kunnen wij de lonen van uw uitzendkrachten snel verwerken en uitbetalen. Ook stellen wij jaarverslagen op en staan wij klaar om vragen te beantwoorden over arbeidscontracten en arbeidsongeschiktheids-verzekeringen.

Omdat wij vooral op afstand werken, besparen wij veel kosten. Dit merkt u aan de wekelijkse factuur die wij u sturen. Het bedrag hierop is gebaseerd op het totale brutoloon in uw bedrijf, vermenigvuldigd met een omrekenfactor. Deze omrekenfactor is de betere van Nederland.

Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken. Wij stellen met plezier een scherpe en onweerstaanbare offerte voor u op op – geheel op maat.