Backoffice zorg

Backoffice ondersteuning voor de bouw

Het kan wél: uitzendkrachten in de zorg

De zorg is een branche waar sprake is van veel wisselend personeel. Omdat de zorgbranche graag flexibel personeel in dienst neemt, maken zij vaak gebruik van uitzendkrachten. Echter het werven en selecteren van de meest geschikte uitzendkrachten en de daarbij behorende loonadministratie vergt veel tijd en energie.

Om deze reden is het uitbesteden van uw backoffice voor uitzendkrachten de beste beslissing. Zo heeft u meer tijd voor uw kerntaken en wordt de backoffice van uw uitzendkrachten volledig door een externe partij verzorgt geheel naar uw eigen wensen. Payoffice B.V. is wellicht de partij voor u!
Niet alleen nemen wij uw zorgen rondom de gehele werving- en selectieprocedure van u over, maar ook administratieve taken zoals:

Kies voor Payoffice B.V.?

Kiest u voor Payoffice B.V.? Dan kiest u voor gemak! Ons eigen softwareprogramma biedt u namelijk de mogelijkheid dat u en uw uitzendkrachten online de gewerkte uren kunnen invoeren, waarna Payoffice B.V. alles verwerkt en het loon aan de uitzendkrachten op tijd overmaakt. Ook kunnen eerdere loonstrookjes worden ingezien en kunnen gegevens eenvoudig worden aangepast.

Hebben u of uw uitzendkrachten vragen en/of opmerkingen? Onze medewerkers staan u graag telefonisch te woord. Toch liever een email? Geen probleem, wij beantwoorden deze met alle liefde en plezier!

Meer weten over het uitbesteden van uw backoffice aan een ware specialist? Neem contact met ons op om te ontdekken hoe Payoffice B.V. u kan helpen flinke sprongen in de zorg te maken.

Voor wie is backoffice ondersteuning interessant?

Eigenlijk is backoffice ondersteuning interessant voor iedere ondernemer. Waar of in welke branche u ook werkzaam bent, onze ondersteuning levert tijdwinst op, het bespaart kosten én u kunt complexe werkzaamheden overlaten aan professionals die daarin gespecialiseerd zijn. U kunt weer zorgeloos focussen op uw eigen ‘core business’: vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar brengen, netwerken, kortom: bezig zijn met die activiteiten waar u energie van krijgt!

Ondernemers die ondersteuning zoeken bij het verzorgen van:

– Werven en selecteren van uw flexpersoneel; – Opstellen van arbeidscontracten; – Uren-, loon- en salarisadministratie, incl. jaaropgaven; – Hulp bij ontslagprocedures en langdurig ziekte; – Loondoorbetalingen/verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid; – Verwerking van CAO- en wetswijzigingen; – Contact onderhouden met uw flexkrachten; – NEN 4400-1 certificering; – G-rekening; – Kredietverzekering.

Startende ondernemers

Voor startende ondernemers biedt backofficeondersteuning veel toegevoegde waarde. Zij hoeven niet zelf personeel aan te nemen en verleggen daarmee het risico op langdurig ziekteverzuim van medewerkers. Bovendien zijn zij vaak nog onvoldoende op de hoogte van de personele zaken, zeker met betrekking tot flexwerkers. Door hun backoffice uit te besteden aan Payoffice lopenzij  juridisch en financieel aanzienlijk minder risico.

ZZP’ers

Er komen in Nederland steeds meer ZZP’ers. Daarvoor is backoffice ondersteuning ook een ideale uitkomst. Een ZZP’er behoudt de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap en  heeft toch de zekerheid van het in loondienst zijn.

Ondernemers in de zorgsector

De vraag naar zorg neemt toe en de zorgverleners zijn schaars. Steeds meer pieken in de zorgvraag worden opgevangen door een flexibele personele schil. Succesvol blijven uitzenden vraagt dan ook om een goed verzorgde backoffice ondersteuning zodat u meer tijd kunt besteden aan werving en selectie in plaats van aan het opstellen van contracten en de salarisadministratie.