BESTEED DE BACKOFFICE VAN UW UITZENDKRACHTEN UIT IN LEIDSCHENDAM

Backoffice Leidschendam door payoffice.nl

Veel organisaties, dus vast ook de uwe in het historische Leidschendam, krijgen te maken met een steeds groter wordende schare aan flexibel personeel.  De focus op arbeid is de laatste jaren behoorlijke veranderd. Veel mensen kiezen voor de keuzevrijheid en de flexibiliteit van het werken als flexwerker. Een vaste baan is al lang niet meer alleen zaligmakend.

BACKOFFICE ONDERSTEUNING BIEDT RUIMTE VOOR KERNACTIVITEITEN

Als ondernemer in Leidschendam baart het u wellicht steeds meer zorgen hoe u deze, soms omvangrijke, flexibele personele schil van medewerkers moet beheren. Het personele management van uw onderneming lijkt niet direct bij te dragen aan uw omzet. Maar van invloed daarop is het zeker wel. Tijd om dit goed geregeld te hebben met een professionele backoffice ondersteuning. Uitbesteden van bijvoorbeeld uw loonadministratie, werving en selectie, advies over wet- en regelgeving en meer bespaart u veel tijd. Tijd die u liever besteedt aan uw kernactiviteiten of aan de groei van uw onderneming.

Tegelijkertijd zijn deze flexibele werknemers, waaronder uw uitzendkrachten, het kapitaal van uw onderneming. Kapitaal dat tegenwoordig schaars is. Steeds meer ondernemers in Leidschendam gingen u dan ook voor om het beheer uit te besteden aan een goede, betrouwbare en betaalbare backoffice ondersteuning. Payoffice B.V. levert u graag deze diensten in Leidschendam en omgeving. U kunt zich daarbij beter richten op de werkzaamheden waar ú goed in bent: het runnen van uw onderneming.

HET MAATWERK VAN BACKOFFICE ONDERSTEUNING LEIDSCHENDAM

Het Engelse woord backoffice betekent in het Nederlands letterlijk ‘administratie’. De administratie is veelal niet de meest favoriete bezigheid van veel ondernemers. Payoffice levert hierin maatwerk. U besteedt uit wat ú wilt. Zo stellen we voor u een pakket samen dat u en uw onderneming past. Hieronder geven wij u enkele voorbeelden van werkzaamheden die wij voor onze klanten kunnen uitvoeren:

DE TRANSPARANTE TARIEVEN VAN PAYOFFICE

Bij Payoffice B.V. backoffice Leidschendam en omstreken treft u geen kleine lettertjes of verborgen toeslagen. U betaalt een vast bedrag per uitzendkracht en krijgt daarvoor alle backoffice ondersteuning die u nodig heeft of wenst. Binnen ons op maat gemaakte ICT-platform heeft u controle over – en inzage in – de loonstrookjes, de contracten en benodigde wet- en regelgeving. Wij beantwoorden telefonisch of per e-mail uw vragen of die van uw uitzendkrachten.

De prijs die u bij ons betaalt is gebaseerd op het totale brutoloon dat uw organisatie aan de uitzendkrachten uitkeert. Wij zijn zó zeker van onze gunstige tarieven dat wij u een betere-prijs-garantie kunnen bieden. Meer weten? Neem vandaag nog contact met op met backoffice-specialist Payoffice B.V. Wij komen graag in Leidschendam de mogelijkheden met u bespreken.

Payoffice B.V.
Telefoon: 040  30 38 500
E-mail: info@payoffice.nl