Op zoek naar backoffice ondersteuning in Veghel? Bel Payoffice B.V.

Backoffice Veghel door payoffice.nl

Als bedrijf in Veghel kent u mogelijk al het recept voor succes. Daarbij zijn er klussen die u het beste kunt uitbesteden. De loonadministratie voor uw uitzendkrachten laat u bijvoorbeeld doen door een backoffice ondersteuning. Payoffice B.V. is zo’n bedrijf waar u uw backoffice voor uitzendkrachten aan kunt uitbesteden. Wij nemen u de volgende werkzaamheden uit handen:

Niet alleen in Veghel actief

Bedrijven uit heel Nederland weten Payoffice B.V. te vinden. Dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket kunnen wij de loonadministratie voor uw uitzendkrachten namelijk geheel op afstand verzorgen. Uitzendkrachten zien hun eerdere loonstrookjes online in via een beveiligde omgeving. Ook geven zij via internet hun gewerkte uren door, waarna wij voor een snelle en stipte betaling zorgen. Het resultaat? Tevreden uitzendkrachten die gemotiveerd hun werk doen.

Uw bedrijf is in Veghel of omstreken gevestigd. Wij helpen u met plezier telefonisch of per e-mail, maar als je dat prettig vindt kunt u ook langskomen op ons kantoor in Eindhoven. Onze deskundige medewerkers bieden verheldering en altijd een uitkomst. Geen wonder dat steeds meer bedrijven ervoor kiezen om met ons in zee te gaan.

Unieke garantie

Wij vertelden u al over onze revolutionaire software. Dit programma stelt ons in staat sneller te werken, ook voor klanten die ver buiten ons kantoor gevestigd zijn. Maar deze software brengt nog een ander voordeel met zich mee: een radicale kostenbesparing. Ga er maar eens aan staan, het vinden van een betere pijler. In heel Nederland zijn wij de beste backoffice ondersteuner met zo’n compleet dienstenpakket. Dus waar wacht u nog op? Neem contact met ons op via 040 – 30 38 500 voor een afspraak in Veghel!