Uw uitzendkrachten in Veldhoven goed verzorgd

Backoffice Veldhoven door payoffice.nl

Het Maxima Medisch Centrum, De Run en uiteraard het beursgenoteerde ASML; Veldhoven kent een ongekende bedrijvigheid op technologisch en medisch vlak. De vraag om gekwalificeerd personeel in deze ‘hot-spot’ van Brainport Eindhoven is dan ook historisch hoog. Tot ver over de landsgrenzen wordt er gezocht naar (en gestreden om) de slimste koppen van de wereld. Tijdens hun verblijf in Veldhoven moet voor uw uitzendkrachten en expats dan ook alles tot in de puntjes zijn verzorgd.

Alles tot in de puntjes geregeld

Het is vooral voor tijdelijke arbeidskrachten van groot belang dat alles tot in detail is geregeld. Een betrouwbare backoffice-ondersteuning komt daarbij uitstekend van pas. Payoffice B.V. biedt u op een efficiënte en professionele manier ondersteuning bij uw loon- en salarisadministratie . We kunnen, indien dat wenselijk is, zelfs de lonen voorschieten. Dat betekent veel minder zorgen, flinke tijdwinst en meer slagkracht om uw uitzendkrachten tevreden te houden. Concurrentie ligt per slot van rekening op de loer. Als u kiest voor onze backoffice ondersteuning houdt u meer tijd over uw kerntaken.

Wij doen het sámen

In een geheel vrijblijvend onderhoud bekijken we samen wat Payoffice voor u kan betekenen. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie. En dat alles voor een zeer aanvaardbaar tarief. En we kunnen nog veel meer voor u betekenen:

  • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;
  • Het verzorgen van uw jaaropgaven
  • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Verwerking cao– en wetswijzigingen.

Payoffice ontwierp en bouwde een eigen ICT-platform waarin onze backoffice ondersteuning overzichtelijk en goed is georganiseerd. Dat kunnen wij geheel op uw specifieke wensen en eisen afstemmen. Dat maakt werken met Payoffice efficiënt en betaalbaar.

Backoffice ondersteuning in Veldhoven!

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf in Veldhoven kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!