Backoffice ondersteuning uitzendkrachten via Payoffice B.V.

Backoffice Wijchen door payoffice.nl

Wenst u de ondersteuning van een expert op het gebied van de loon- en salarisadministratie voor uitzendkrachten in Wijchen? Wij helpen u graag met uw backoffice. Payoffice B.V. staat voor u klaar wanneer u bijvoorbeeld de werving- en selectieprocedure en de daarbij behorende  salarisadministratie uit handen wilt geven of uw ontslagprocedures wilt laten regelen. Wanneer u kiest voor Payoffice B.V., kunt u rekenen op een professionele en betrouwbare aanpak. Wilt u meer te weten komen over onze ondersteunende diensten voor uw backoffice? Benader ons dan vanuit Wijchen door te bellen naar 040 – 30 38 500. Wij informeren u dan graag over de mogelijkheden en voordelen van backoffice ondersteuning in Wijchen.

Backoffice ondersteuning in Wijchen

Wanneer u kiest voor onze administratieve ondersteuning voor al uw uitzendkrachten, bent u niet gebonden aan pakketten met diensten en taken. Wij hanteren namelijk backoffice ondersteuning op maat. Dit betekent dat u de mogelijkheid heeft om zelf de diensten te kiezen die u wilt uitbesteden. U kunt bij ons bureau -naast de werving en selectieprocedure voor geschikte uitzendkrachten- onder andere kiezen om de salarisadministratie te laten doen, de jaaropgave te laten opstellen en de ontslagprocedures te laten regelen. Door contact met ons op te nemen vanuit Wijchen, kunt u uw wensen en eisen wat betreft backoffice ondersteuning aan ons doorgeven. .

Voordelen van onze backoffice diensten

Als ondernemer met een eigen bedrijfje richt u zich het liefst op uw corebusiness. Er zijn helaas vaak veel andere taken die u energie en tijd opslokken. Zo moet u voor uw uitzendkrachten bijvoorbeeld de salarisadministratie verzorgen, de jaaropgaven bijhouden en arbeidscontracten aanpassen naar de actuele wetgeving. Schakelt u voor deze taken een financieel adviseur of boekhouder in? Dan bent u vaak veel geld kwijt. Wanneer u uw backoffice door ons laat doen, kunt u veel geld besparen. Backoffice ondersteuning is bij Payoffice B.V. . betrouwbaar, transparant en veilig. Deze diensten kunnen wij bijvoorbeeld voor u in Wijchen uitvoeren:

  • Het werven en selecteren van de juiste uitzendkrachten
  • Het onderhouden van contacten
  • Het zorgen voor de loonstroken en loondoorbetaling
  • Het regelen van de ontslagprocedures
  • Het verwerken van de cao– en wetswijzigingen
  • Het regelen van de verzekering bij arbeidsongeschiktheid
  • Het opstellen van de arbeidsovereenkomsten

Neem contact op voor backoffice ondersteuning in Wijchen

Bent u in Wijchen benieuwd naar onze backoffice ondersteuning? U kunt contact opnemen met ons Payoffice B.V. voor een adviesgesprek. Wij informeren u dan over de mogelijkheden op het gebied van backoffce. U kunt ons telefonisch bereiken via 040 – 30 38 500. Wij willen u graag helpen op het gebied van backoffice ondersteuning in Wijchen.