Backoffice Leiden

Inhoud

☎ 040 - 30 38 500

Backoffice uitbesteden in Leiden bespaart tijd en geld

Vraag een offerte aan


Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel.

040 – 30 38 500.

Backoffice ondersteuning voor Leiden en omstreken

Backoffice Leiden door payoffice.nl

De backoffice omvat vooral het uitbetalen van de lonen van uitzendkrachten. Backoffice ondersteuning is echter méér dan loonstrookjes verwerken, en vooral wanneer we het over Payoffice B.V. hebben. Vanuit ons kantoor in Eindhoven bedienen wij bedrijven in heel Nederland, waaronder Leiden. Runt u een klein tot middelgroot bedrijf, dan kunnen onze diensten u heel wat tijd, moeite en geld besparen. Lees verder om te ontdekken hoe het werkt.

Uw backoffice voor uitzendkrachten uitbesteden

Uw bedrijf in Leiden heeft zijn sterke punten en zijn zwakke punten, hoezeer u die ook probeert te maskeren. En laten we eerlijk zijn: de loonadministratie is nu niet direct uw favoriete bezigheid. Oneerbiedig kunnen we het een noodzakelijk kwaad noemen; u bent er immers veel tijd aan kwijt. Tijd die u dan niet of nauwelijks in het creëren van uw revolutionaire dienst of handige product kunt steken.
In het kader van het eeuwenoude gezegde ‘Schoenmaker, blijf bij uw leest’ is het verstandig om de niet-leuke werkzaamheden uit te besteden. De zogeheten backoffice ondersteuning is daar een goed voorbeeld van. Wanneer u met Payoffice B.V. in zee gaat, nemen wij u bergen werk uit handen, zoals:

  • Het werven en selecteren van geschikte uitzendkrachten
  • Het uitbetalen van hun salarissen
  • Ontslagprocedures
  • Jaaropgaven opstellen
  • Arbeidscontracten opstellen
  • Salaris doorbetalen bij ziekte
  • Wets- en CAO-wijzigingen bijhouden
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid

Omdat uw backoffice beter kan

Steeds meer bedrijven ‘lopen over’ van hun huidige backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten naar Payoffice B.V. En dat is geen wonder, want wij hanteren zeer gunstige tarieven. Wekelijks factureren wij u een bedrag dat is gebaseerd op het totale brutoloon dat uw bedrijf uitbetaalt, vermenigvuldigd met een verrassend lage omrekenfactor.
Omdat wij veel zaken online met u kunnen afhandelen, besparen wij veel kosten. Daar profiteert u weer van. Dus waar wacht u nog op? Neem meteen contact met ons op voor een afspraak via 040 – 30 38 500. Wij hopen u gauw de beste backoffice ondersteuning te mogen bieden in Leiden en omstreken.