Uitzendkrachten in backoffice ondersteuning Putten

Backoffice Putten door payoffice.nl

U heeft een bedrijf waar u veel werkt met uitzendkrachten en flexwerkers. Dit omdat u bijvoorbeeld een camping, bungalowpark, hotel of horecagelegenheid heeft in Putten en omgeving. Het prachtige Putten op de Veluwe, één van de toeristische trekpleisters in Nederland. Een regio waar in het hoogseizoen veel bezoekers gastvrij ontvangen worden. Al die uitzendkrachten en flexwerkers helpen u in deze drukke tijden. Maar alle extra administratie die deze flexibele personele schil van u vraagt, baart u soms wel zorgen. Dat is niet nodig, want de backoffice ondersteuning van Payoffice B.V. is u daarbij graag van dienst, voor een zeer betaalbaar tarief.

Effectief, efficiënt en succesvol

Wilt u ook effectief, efficiënt en succesvol ondernemen in piektijden? Besteed dan de backofficeondersteuning van uw uitzendkrachten in Putten en omgeving uit aan Payoffice? Met het uitbesteden van uw backoffice voor uitzendkrachten bespaart u zich veel moeite en zorgen. Onze professionals nemen het u graag uit handen. Payoffice voert al vele jaren de backoffice administratie voor een groot aantal bedrijven in veel verschillende branches.

Backoffice uitzendbureau Payoffice: vertrouwd en vakmanschap

  • Wij werven en selecteren geschikte uitzendkrachten voor u
  • Wij voeren de uren-, loon- en salarisadministratie van uw uitzendkrachten
  • Wij doen dat middels ons voor ons op maat gemaakte ICT-platform, met een 24/7 helpdesk
  • Wij onderhouden, indien gewenst, dagelijks contact met uw uitzendkrachten
  • Zowel u als de uitzendkrachten kunnen altijd de gegevens en gewerkte uren digitaal inzien
  • Wij stellen de arbeidsovereenkomsten op en adviseren bij ontslag en langdurig ziekte
  • Wij voorzien de uitzendkracht van loonstroken en jaaropgaven
  • Wij bezitten actuele kennis van alle wets- en CAO-wijzigingen

Bovendien:

Uiteraard houdt u alle regie en zeggenschap over uw uitzendkrachten. Wij kunnen te allen tijde zaken bijstellen op uw verzoek. Dat werkt flexibel, transparant en efficiënt. Onze samenwerking is gestoeld op vertrouwen en vakmanschap.

Meer weten over onze backoffice ondersteuning?

Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen om te bezien of wij van Payoffice u kunnen ondersteunen in de backoffice van uw bedrijf in Putten of omgeving. Dat kan tijdens kantooruren op telefoonnummer 040 – 30 38 500 of anders per e-mail info@payoffice.nl. Voor een zorgeloze en goedkope backoffice ondersteuning voor al uw uitzendkrachten in Putten moet u bij Payoffice B.V. zijn.