Voor uw professionele backoffice ondersteuning voor uw uitzendkrachten in Sneek

Backoffice Sneek door payoffice.nl

Bent u als ondernemer op zoek naar een professional op het gebied van backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten in Sneek? Benader dan backoffice ondersteuning Payoffice B.V.. Met de hulp van backoffice ondersteuning kunt u verschillende taken aan ons laten uitbesteden. Denk hierbij aan het werven en selecteren van geschikte uitzendkrachten en de daarbij behorende salarisadministratie, het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het uitbetalen van uw uitzendkrachten. Uw backoffice via Payoffice B.V. gebeurt op een veilige manier door een professional met ervaring. Wenst u meer informatie over onze backoffice ondersteuning? U kunt ons eenvoudig vanuit Sneek bellen via het telefoonnummer 040 – 30 38 500. Wij gaan graag een informatief en adviserend gesprek met u aan over uw backoffice in Sneek.

Wat kan onze backoffice ondersteuning in Sneek bieden?

Bij diverse bureau’s op het gebied van backoffice ondersteuning bent u vaak gebonden aan een vast pakket of dienst. Dit is niet het geval wanneer u gebruik wilt maken van onze backoffice ondersteuning. Wij kunnen u namelijk backoffice ondersteuning op maat bieden. U kiest dus precies de taken die u uit handen wilt geven. Zo kunt u bijvoorbeeld de werving- en selectieprocedure van uitzendkrachten en de salarisadministratie hiervoor door ons laten uitvoeren, uw jaaropgave door ons laten opstellen of uw ontslagprocedures door ons laten regelen. Wanneer u ervoor uw backoffice aan ons uit te besteden, staan wij altijd voor u klaar in Sneek. Wij ondersteunen u indien nodig maximaal.

De voordelen van het uitbesteden van uw backoffice

Als ondernemer richt u zich het liefst op de corebusiness. Echter, u bent vaak bezig met andere taken. U houdt onder andere uw salarisadministratie voor uw uitzendkrachten op orde, u stelt jaaropgaven op en u stelt de arbeidscontracten op naar de actuele wetgeving. Een financieel adviseur of een boekhouder zou u kunnen helpen, maar zij vragen vaak veel geld voor hun werkzaamheden. Bij backoffice ondersteuning betaalt u een stuk minder. Onze experts werken op een betrouwbare, transparante en veilige manier. Wij gaan graag een adviserend gesprek met u aan in Sneek. Welke taken op het gebied van uw backoffice kunnen wij u uit handen nemen? Hier zijn de verschillende diensten:

  • Het werven en selecteren van geschikte uitzendkrachten
  • Het regelen van ontslagprocedures
  • Het regelen van verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid
  • Loonstroken en loondoorbetaling
  • Het opstellen van arbeidsovereenkomsten
  • Het verwerken van cao– en wetswijzigingen

Bel ons voor backoffice ondersteuning in Sneek

Wenst u in Sneek meer informatie over onze backoffice ondersteuning? Benader onze backoffice ondersteuning voor een adviesgesprek. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en ontdek of het uitbesteden van uw backoffice wat voor u is. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen, door te bellen naar 040 – 30 38 500. Wij informeren u graag over de mogelijkheden op het gebied van uw backoffice in Sneek.