Backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten door Payoffice B.V.

Backoffice Waddinxveen door payoffice.nl

Wilt u uw backoffice voor uitzendkrachten in Waddinxveen uitbesteden? Dan heeft u voor uw Payoffice B.V. uw partner! Voor het werven en selecteren van de juiste uitzendkrachten en het regelen van de loon- en salarisadministratie voor hen, bent u bij ons aan het juiste adres. Zelfs het regelen van uw ontslagprocedures kunt u door ons laten uitvoeren. Dan weet u zeker dat uw backoffice professioneel georganiseerd is. Zou u graag meer willen weten over Payoffice? Wij komen graag bij u in Waddinxveen langs, om de verschillende mogelijkheden van backoffice ondersteuning in Waddinxveen met u te bespreken.

Backoffice ondersteuning voor u in Waddinxveen

Kiest u voor Payoffice B.V. om uw backoffice uit te voeren? Weet dan dat u niet vastzit aan een vast pakket. Er bestaat bij ons namelijk de mogelijkheid van backoffice ondersteuning op maat. Zo bepaalt u zelf wat u door ons laat uitvoeren. Wist u dat wij meer doen dan alleen de werving- en selectieprocedure en de daarbij behorende salarisadministratie? U kunt bij ons namelijk ook terecht om een jaaropgave op te stellen. Daarnaast regelen wij ook uw ontslagprocedures. Wij komen graag bij u in Waddinxveen langs om het één en ander over backoffice ondersteuning door te nemen. Dan bespreken we samen hoe we maatwerk kunnen leveren.

Voordelen van uitbesteden van uw backoffice

Wij merken dat veel bedrijven bezig willen zijn met hun core business. Maar uit de praktijk blijkt dat er bij ondernemen veel meer komt kijken. Zou u graag het één en ander uit willen besteden? Dan komen hier vaak kosten bij kijken. Het is dan ook raadzaam om de kosten te vergelijken met de baten voordat u uitbesteedt. Zo kan het ineens blijken dat het uitbesteden van uw salarisadministratie voor uw uitzendkrachten een goed idee is. Wanneer u ervoor kiest om uw backoffice uit te besteden, krijgt u meer tijd voor andere belangrijke zaken. Payoffice B.V. doet wat het belooft als het gaat om het ondersteunen van uw backoffice. Onze diensten in Waddinxveen zijn:

  • Het werven en selecteren van de juiste uitzendkrachten
  • Het onderhouden van contacten
  • Het verwerken van de cao– en wetswijzigingen
  • Het regelen van de ontslagprocedures
  • Het zorgen voor de loonstroken en loondoorbetaling
  • Het opstellen van de arbeidsovereenkomsten
  • Het regelen van de verzekering bij arbeidsongeschiktheid

Benader ons voor backoffice ondersteuning in Waddinxveen

Vragen in Waddinxveen over onze diensten met betrekking tot backofficeondersteuning? Onze onderneming bespreekt graag met u de mogelijkheden hiervan. Bel meteen naar 040 – 30 38 500. Een mail stuurt u naar info@payoffice.nl.  Wij verzorgen graag uw backoffice in Waddinxveen.