Payoffice B.V. en backoffice special voor uitzendkrachten

Backoffice Harderwijk door Payoffice.

Zoekt u de hulp van een professional met betrekking tot het uitvoeren van uw backoffice voor uitzendkrachten in Harderwijk? Ons backofficebureau helpt u graag met de administratie hiervoor. Benader Payoffice B.V.  als u uw salarisadministratie voor uw uitzendkrachten wilt uitbesteden. Ook kunnen wij uw ontslagprocedures uit handen nemen. Als u kiest voor de backoffice van Payoffice B.V., kiest u voor betrouwbaarheid met een professionele aanpak. Nieuwsgierig geworden naar de diensten van ons backofficebedrijf? Wij zijn vanuit Harderwijk te bereiken op het telefoonnummer 040 – 30 38 500. Zo kunnen wij u meer informatie geven over backoffice uitbesteding in Harderwijk. Maar ook als u andere vragen heeft of meer wilt weten over onze diensten, dan helpen onze medewerkers u ook graag.

Het backofficebureau in Harderwijk

Als u kiest voor backoffice uitbesteding door ons bedrijf voor al uw uitzendkrachten, dan hoeft u niet kiezen voor een vast pakket. Wij leveren maatwerk door gepersonaliseerde backoffice werkzaamheden. Hierdoor kunt u zelf beslissen welke diensten u uitbesteedt aan ons bedrijf. Wij zijn als backofficebureau onder andere in te schakelen voor het werven en selecteren van geschikte uitzendkrachten en voeren de daarbij behorende salarisadministratie uit. Middels een in huis ontworpen softwarepakket kunnen uw uitzendkrachten wekelijks hun eigen uren online verwerken en hun loonstroken inzien. Maar ook kunt u ons uw jaaropgave op laten stellen of ons inschakelen voor ontslagprocedures. Benader ons vanuit Harderwijk om te bespreken wat uw behoeftes zijn met betrekking tot uw backoffice. Zo kunnen wij hierop inspelen en een oplossing op maat bieden.

De voordelen van backoffice uitbesteding

Veel bedrijven zouden zich het liefst richten op hun corebusiness. Echter zijn er kosten verbonden aan het uitbesteden van bepaalde taken speciaal gericht op de uitzendkrachten. Voordat u een besluit maakt om bepaalde taken uit te besteden, wilt u weten of dit rendabel is. Door te kiezen voor de uitbesteding van uw backoffice voor uw uitzendkrachten, krijgt u meer tijd voor uw corebusiness en dit kan er juist voor zorgen dat de zaken beter gaan. Kiest u voor onze backoffice ondersteuning? Dan kiest u voor betrouwbaarheid, transparantie en veiligheid. Wij kunnen bijvoorbeeld de volgende diensten voor u in Harderwijk realiseren met betrekking tot de backoffice:

  • Het werven en selecteren van de juiste kandidaten voor uw organisatie
  • Het verwerken van de cao– en wetswijzigingen
  • Het regelen van de ontslagprocedures
  • Het opstellen van de arbeidsovereenkomsten
  • Het zorgen voor de loonstroken en loondoorbetaling
  • Het regelen van de verzekering bij arbeidsongeschiktheid

Contact voor backoffice in Harderwijk

Wilt u in Harderwijk meer weten over onze diensten met betrekking tot backoffice werkzaamheden? U kunt ons backofficebedrijf benaderen voor een informatief gesprek. Wij zullen u dan alle informatie geven over de mogelijkheden van backoffice uitbesteding. Wij zijn telefonisch te bereiken op 040 – 30 38 500. Payoffice B.V. helpt u graag met de backoffice in Harderwijk.