backoffice Kerkrade

Backoffice voor uitzendkrachten van Payoffice B.V.

Backoffice Kerkrade door payoffice.

Heeft u behoefte aan de hulp van een professional op het gebied van backoffice voor uitzendkrachten in Kerkrade? Bij het backofficebureau Payoffice B.V. bent u aan het juiste adres. U kunt ons namelijk inschakelen wanneer u met de hulp van onze backoffice diensten verschillende taken uit handen wilt geven. Zo kunnen wij voor u de werving- en selectieprocedure overnemen en de daarbij behorende salarisadministratie bijhouden, uw uitzendkrachten uitbetalen, de arbeidsovereenkomsten opstellen en de ontslagprocedures regelen. Uw personeelsadministratie voor hen wordt bij ons op een veilige en betrouwbare manier uitgevoerd door een professional.

Ons werk als backofficebureau in Kerkrade

Als backofficebedrijf werken wij op een andere manier dan andere backofficebedrijven. Bij ons bent u niet gebonden aan een vast pakket van taken en diensten, maar krijgt u backoffice op maat. U kiest bij ons bureau precies de diensten die u wenst. Kiest u voor het werven en selecteren van geschikte kandidaten, het uit handen geven van de salarisadministratie, het laten opstellen van de jaaropgave of laat u toch liever de ontslagprocedures door ons regelen? Geef uw wensen en eisen wat betreft backoffice werkzaamheden aan ons door en wij zullen u maximaal ondersteunen tijdens uw taken in Kerkrade. Kies dus voor het uitbesteden van uw backoffice bij Payoffice B.V..

Het voordeel van uitbesteding

Bent u een ondernemer? Dan richt u zich het liefst op de corebusiness. Er zijn echter vaak veel andere taken waar u zich mee bezighoudt. U verzorgt voor uw uitzendkrachten taken als de salarisadministratie, de jaaropgaven en de arbeidscontracten. Het is natuurlijk mogelijk om deze taken uit handen te geven aan een financieel adviseur of een boekhouder. U betaalt daar vaak veel geld voor. Door middel van backoffice uitbesteding betaalt u een stuk minder. De professionals bij ons backofficebedrijf werken op een transparante, betrouwbare en veilige manier. Zij gaan een gesprek met u aan in Kerkrade. Wij zetten hier voor u op een rij welke diensten wij kunnen uitvoeren met backoffice werkzaamheden:

  • Wij werven en selecteren voor u de geschikte uitzendkrachten
  • Wij regelen ontslagprocedures
  • Wij regelen de verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid
  • Wij zorgen voor de loonstroken en loondoorbetaling
  • Wij stellen de arbeidsovereenkomsten op
  • Wij verwerken de cao– en wetswijzigingen

Bel ons voor backoffice diensten in Kerkrade

Wilt u in Kerkrade ook gebruik maken van onze backoffice diensten? Neem dan contact op met ons backofficebedrijf voor een adviesgesprek. In dit gesprek vertellen wij u meer over uitbesteding en de verschillende mogelijkheden. Voor een gesprek kunt u bellen naar 040 – 30 38 500. Wij willen u graag ondersteunen in uw backoffice verplichtingen in Kerkrade.